Bitcoinin hintaralli 12 000 dollariin on merkityksetöntä, kunnes härät kääntävät sen tukemaan

Bitcoinin hinta on jälleen lähellä $ 12K, mutta tämä taso voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä, jos sonni ei pysty kääntämään sitä tukemaan.

Tiistaina Bitcoin (BTC) -härät keräsivät tarpeeksi voimaa työntääkseen BTC-hinnan hieman yli $ 12K -merkin, tasolle, jota ei ole nähty 1. syyskuuta lähtien.

Kryptovaluutan päivittäinen markkinakehityksen tilannekuva. Lähde: Coin360
Muutos tapahtui maanantaina (19. lokakuuta) tapahtuneen suuren volyymin nousun jälkeen 11 822 dollariin, minkä jälkeen jatkoi ostamista tiistaina, mikä antoi riittävästi vauhtia sonnien työntyä nousevan kanavan yläpuolelle 12 038 dollariin.

BTC-futuurimäärä vaihdolla. Lähde: Digital Assets Data
12 000 dollarin ralliin liittyi myös nouseva volyymi parhaimmissa Bitcoin-futuuripörsseissä maanantaista tiistaihin, ja aiemmin tällä viikolla Cointelegraph ilmoitti, että kauppiaiden viimeisin CME-sitoutuminen raportoi, että institutionaaliset pitkät pisteet olivat ennätyksellisen korkeat.

Viikon alussa perinteiset markkinat saivat osuman, kun sijoittajat pelkäsivät demokraattisten ja republikaanien lainsäätäjien umpikujaan kongressissa estävän toisen taloudellisen elvytyskierroksen kulkemisen, jonka tarkoituksena on lievittää taloudellista painetta pienille yrityksille ja amerikkalaisille, jotka tarvitsevat toinen ärsykkeen tarkistus.

Onneksi Dow, S&P 500 ja Nasdaq kääri päivän markkinoiden sulkemiseen marginaalivoitoilla.

Erityisesti Dow sulki 100 pistettä korkeammalla Yhdysvaltain parlamentin puhemiehen Nancy Pelosi mukaan tunsi olevansa „optimistinen“ kongressin ja Valkoisen talon välisestä sopimuksesta.

Bitcoinin viimeaikainen hintatoiminta on hiukan irtautunut osakemarkkinoiden toiminnasta, mikä on johtanut siihen, että jotkut crypto Twitter -analyytikot vaativat jälleen „irrottamista tuotannosta“, mutta tämä kaikki näyttää hieman ennenaikaiselta.

Bitcoinin hinta verrattuna S&P 500: een (3 kuukautta). Lähde: Skew
Riippumatta siitä, missä Bitcoinin hinta erotetaan perinteisistä markkinoista, digitaalinen omaisuus on edelleen yksi menestyneimmistä vuodelle 2020, tällä hetkellä 65,4% edellisvuodesta.

Bitcoin-sonnien on käännettävä 12 000 dollaria tukemaanTämän päivän päivittäinen huippu 12 038 dollaria on vain 10 dollarin päässä edellisestä korkeimmasta syyskuun 1. päivästä, jolloin Bitcoinin hinta muodosti pinsetin yläosan ja korjasi 18,5% seuraavien päivien aikana. Joten elinkeinonharjoittajat ovat luonnollisesti ilmaisseet vaihtelevia tunteita hinnan noustessa jälleen lähellä 12 000 dollaria, varsinkin kun otetaan huomioon, että viimeisiä viittä vierailua tähän vastarintaan seurasi jyrkkiä myyntiä.

Hintatoiminnot ovat järkeviä, kun nouseva kanava on trendiviiva rikki keskeisen vastustason lähellä, on normaalia, että jonkin verran voittovarausta tehdään, ja tämä johtaa yleensä hintojen laskuun joko nousevan kanavan trendiviivan tai entisen vastuksen, kuten $ 11,900 selvittää, ovatko ostajat edelleen nousussa tarpeeksi vahvistaakseen tason tueksi.

Neljän tunnin aikataulussa voimme nähdä, että näin on tapahtunut, kun hinta laski 11 850 dollariin sijoittajien hankkiessa voittoja.

Kirjoitushetkellä BTC käy kauppaa noin 11 940 dollaria ja alle 2 tuntia päivittäiseen sulkemiseen, 12 000 dollarin turvaaminen ennen päivän päättymistä olisi positiivinen merkki.

Kun otetaan huomioon $ 12K -tason viimeaikainen merkitys, useat epäonnistuneet yritykset vastustuksen vastustamiseksi tai selkeä vauhdin menetys saattavat motivoida laskevia kauppiaita avaamaan lyhyitä positioita $ 11,900 – $ 12,000. Tämä lisäisi mahdollisuutta toistaa edelliset myyntitilastot 12 000: sta.

Kuten edellisessä analyysissä mainittiin, Bitcoin-hinnalla on tuki 20 MA: lla (11 600 dollaria) ja 11 500 – 11 400 dollarin tasolla. Jos hinta laskisi nousevan kanavan keskilinjan alapuolelle, tukea on myös 11 200 dollaria ja 10 900 dollaria.

Noin seuraavana päivänä jonkinlainen yhdistyminen 11 950–11 800 dollarin vyöhykkeeseen voi johtaa härän lipun tai viirin muodostumiseen, joten kauppiaiden tulisi pitää silmällä 4 tunnin kaaviota ja määrää 1–4 tunnin aikataulussa. .

Päivittäisen korkeimman tason (12 038 dollaria) nostaminen palauttaisi hinnan takaisin tärkeimmälle vastustasolle (ks. Katkoviiva), mikä tukeen käännettynä asettaisi Bitcoin-hinnan takaisin tielle uuden vuoden 2020 korkean tason saavuttamiseksi.